Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Vuosi 2020


MAALIS-HUHTIKUU

Ohjelmamme on koronaviruksen takia peruutettu ainakin huhtikuun 2020 loppuun asti. Toukokuun ohjelmasta ilmoitamme pääsiäisen jälkeen.

 

 

 

 

Kevätretki

Lisätty 19.05.2017

Lauantaina 13.5.2017 teimme aurinkoisen retken Helsingin edustalla sijaitsevalle Lonnan saarelle ja Suomenlinnassa sijaitsevaan merisotakouluun.

Lue kokonaan »

Puheenjohtajan Tervehdys

Lisätty 01.09.2016

Tänä vuonna kesä on tarjonnut meille vuoroin sadetta ja auringonpaistetta. Toivon mukaan kaikki ovat saaneet nauttia kesästä ja ihanasta luonnostemme täysin rinnoin.  EKAN on valmistautumassa syksyn tapahtumiin ja saatte piakkoin ohjelmamme, josta tulee monipuolinen ja kiinnostava.

Lue kokonaan »

Ensimmäinen Kirjapiiri

Lisätty 08.04.2016

Ensimmäinen kirjapiirimme kokoontui Tapiolan kirjastossa keskiviikkona. Läsnä oli viisi jäsentämme, joita rankkasade ei pelottanut. Hertasta käytiin vilkas ja kiinnostava keskustelu. Päätimme ehdottaa, että poikkeuksellisesti tänä keväänä järjestetään vielä yksi kirjailta. Paikka ja aika ovat samat eli Tapiolan kirjaston alakerran kokoussali klo 18. Päivämäärä on 12.5.

Lue kokonaan »

Taidenäyttely

Lisätty 21.03.2016

Meinasi käydä vanhanaikaisesti. Tiedättehän – aiot mennä taidenäyttelyyn, mutta et ihan heti ehdi. Sitten kun olisit menossa, huomaat sen päättyneen edellisenä päivänä. Ihan sattumalta huomasin, että taidenäyttely Kauniaisten kaupungintalolla oli auki enää seuraavana päivänä. Kerkesin sittenkin ennen purkua.

Lue kokonaan »

Naisyrittäjäseminaari 17.2.2016

Lisätty 22.02.2016

Tämän kirjoituksen lopussa on linkki materiaaliin äskettäisestä naisyrittäjäseminaarista, joka pidettiin Pikkuparlamentissa eduskunnan naisverkoston ja Suomen Akateemisten Naisten Liiton yhteistyönä.

Lue kokonaan »

Digikuvat talteen

Lisätty 15.01.2014

Antti Lyyjynen, EKAN-sisaremme Mailan aviomies, johdatti meidät digikuvien ihmeelliseen maailmaan vuoden ensimmäisessä tapaamisessamme 15.1.2014. 

Lue kokonaan »